Σελίδες

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Στο Δήμο Πολυγύρου η Οικία Παραλή

Με τους καλύτερους οιωνούς τελείωσε το 2013 στο Δήμο Πολυγύρου. Με την υπογραφή των συμβολαίων, από τον Δήμαρχο Πολυγύρου κ. Αστέριο Ζωγράφο και τη χήρα Νικολάου Παραλή, Χριστίνα Παραλή, η οικία του αείμνηστου Πολυγυρινού Ζωγράφου, Γιώργου Παραλή αποκτάται εξολοκλήρου πλέον από τον Δήμο Πολυγύρου, ανοίγοντας το δρόμο για την περαιτέρω αξιοποίησή της.

Όπως είναι γνωστό ο Δήμος Πολυγύρου κατείχε έως τώρα το 50% του οικήματος, ενώ απόκτηση του υπολοίπου 50% εκκρεμεί εδώ και δεκαετίες. Σε κλίμα συγκίνησης, παρουσία του...
Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δ. Ζαγγίλα και του Αντιδημάρχου Πολυγύρου κ. Χ. Βορδού, υπογράφηκαν τα σχετικά συμβόλαια την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013, αργά το μεσημέρι. Η κυρία Παραλή, με δάκρυα χαράς και ανακούφισης, δήλωσε ότι θα βρίσκεται από δω και στο εξής στο πλευρό του Δήμου για να βοηθήσει όσο μπορεί στην αξιοποίηση της οικίας. Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Πολυγύρου, κ. Αστέριος Ζωγράφος, δήλωσε πως μετά από αυτή την ιστορική στιγμή για τα πολιτιστικά πράγματα του Πολυγύρου θα κάνει ότι είναι εφικτό για την αξιοποίηση της οικίας Παραλή με σεβασμό στη διαθήκη του αείμνηστου ζωγράφου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: