Σελίδες

Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" ΣΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ... ΑΣ ΠΙΟΥΝ ΞΥΔΙ

Να πως είδαν οι Τούρκοι την Χρυσή Αυγή κατά την ορκωμοσία.
Η Aksam στις εσωτερικές σελίδες και με τον τίτλο «Η ρατσιστική Χρυσή Αυγή δεν σηκώθηκε όρθια κατά την  ορκωμοσία των τούρκων βουλευτών» γράφει ότι τα νέα μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου ορκίστηκαν χθες και ανέλαβαν καθήκοντα.
Τα μέλη του Κοινοβουλίου ορκίστηκαν ενώπιον του...

Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου βάζοντας το χέρι τους στο Ευαγγέλιο. Οι τρεις «τούρκοι» βουλευτές,  οι Χουσεΐν Ζειμπέκ και Αϊχάν Καραγιουσούφ του ΣΥΡΙΖΑ και ο Αχμέτ Χατζηοσμάν από το ΠΑΣΟΚ ορκίστηκαν βάζοντας το χέρι τους στο Κοράνι. Ενώ όλοι σηκώθηκαν όρθιοι σε ένδειξη σεβασμού, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής παρέμειναν καθιστοί διαμαρτυρόμενοι για το ότι τρεις βουλευτές της μειονότητας μπήκαν στο Κοινοβούλιο.
Η Bugun αναφέρεται στο ίδιο θέμα στις εσωτερικές σελίδες με τον τίτλο « Αντίδραση για τους τούρκους από το ρατσιστικό κόμμα» .Η Haberturk γράφει για το θέμα στις εσωτερικές σελίδες με τον τίτλο «Οι έλληνες ρατσιστές δεν σηκώθηκαν και πάλι όρθιοι» .Η Milliyet αναφέρεται ειδησεογραφικά στο θέμα στις εσωτερικές σελίδες με τον τίτλο « Διαμαρτυρία ρατσιστών για τους τούρκους βουλευτές» .
Η Sabah γράφει για την ορκομωσία στις εσωτερικές σελίδες σε ανταπόκριση του Στέλιου Μπερμπεράκη με τον τίτλο «Ασέβεια κατά την ορκωμοσία των τούρκων βουλευτών» . Στην ανταπόκριση αναφέρεται επίσης ότι ο π/θ κ Σαμαράς που έχει χειρουργηθεί στο μάτι του , συνεχίζει τις εργασίες του αναφορικά με το πρόγραμμα της κυβέρνησης που θα αναγνωστεί στην Βουλή. Σημειώνεται ότι ο κ Σαμαράς δεν έλαβε μέρος στην Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ επειδή του απαγορεύτηκε από τους γιατρούς οι πτήσεις λόγω της επέμβασης που έκανε. Η Vatan γράφει για το θέμα στις εσωτερικές σελίδες με τον τίτλο «Ασέβεια από τους Ελληνες ρατσιστές στους τούρκους»

stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: