Σελίδες

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Περνάει καλά αυτή η παρέα...

Στο Λονδίνο πήγαν τα παιδιά...

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε την Δευτέρα 07/11/2011 η έκθεση WTM στο Λονδίνο. Η Χαλκιδική συμμετέχει στην συγκεκριμένη έκθεση με δικό της stand στο περίπτερο του ΕΟΤ προβάλλοντας τις ομορφιές και τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα. Το περίπτερο του ΕΟΤ εγκαινίασε την Δευτέρα (πρώτη ημέρα της έκθεσης) ο Υπουργός Πολιτισμού & Τουρισμού κ. Παύλος Γερουλάνος και το μεσημέρι της ίδιας ημέρας πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου του Υπουργού στα Διεθνή ΜΜΕ.
Τη Χαλκιδική εκπροσώπησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής κ. Ιωάννης Γιώργος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής και του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Marketing κ. Γρηγόριος Τάσιος και ο Δ/ντής Δημοσίων Σχέσεων του Οργανισμού κ. Γεώργιος Μπρουτζάς. Συμμετείχαν επίσης ξενοδόχοι και Τουριστικοί πράκτορες της Χαλκιδικής.
Συνάντηση είχε ο κ. Γ. Τάσιος με τουριστικά γραφεία όπου συζητήθηκε το άνοιγμα του προορισμού Θεσσαλονίκη – Χαλκιδική με πακέτα 5 ημερών όπως ακόμη και με την υπεύθυνη προορισμού της British Airways για την οργάνωση FAM TRIP (Familiarization trip) ενόψει του ανοίγματος της πτήσης της ΒΑ από τον Απρίλιο για Θεσσαλονίκη. Επίσης σημαντικά ραντεβού πραγματοποιήθηκαν από τα στελέχη του Τουριστικού Οργανισμού με τις εταιρίες Trip Advisor και Holiday Check για την ανάδειξη της Χαλκιδικής στο διαδίκτυο και με γραφεία Δημοσίων Σχέσεων που ενδιαφέρουν τη Χαλκιδική για τις αγορές της Αγγλίας, Γερμανίας και Σκανδιναβίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: