Σελίδες

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΜΑΤΑΙΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ!


Οι εκπρόσωποι του πολιτικού συστήματος από την μιά πλευρά του ώς την άλλη, παρελαύνουν  στα κανάλια, αναζητώντας ευθύνες για την ματαίωση της παρέλασης στον κόσμο, ΕΝΩ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΙΝΑΙ 100% ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ...Γι αυτό σπεύδουν να βρούν "άλλοθι" και να θολώσουν τα νερά ισχυριζόμενοι ότι η σημερινή εξέλιξη είναι αποτέλεσμα της δράσης οργανωμένων ομάδων της αριστεράς ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. Είναι όμως αυτό που τους βολεύει να λένε. Ασφαλώς υπήρχαν φορείς με συγκεκριμένη πολιτική κατεύθυνση που καλούσαν σε διαφόρων ειδών αντιδράσεις, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος της Θεσσαλονίκης κυριολεκτικά τους ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ και χειροκρότησε και αποθέωσε όχι μόνο τα πολιτικά τμήματα που πέρασαν (και όχι παρήλασαν) από κοντά του συμπεριλαμβανομένων και των... "παραστρατιωτικών" τμημάτων, γιατί έτσι αποκαλούν τους εφέδρους και την Λέσχη Καταδρομέων οι διαφόρων ειδών αριστεροί και οι οποίοι αποτελούν γιαυτούς "κόκκινο πανί".
Η ματαίωση της παρέλασης έγινε ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, που έδωσε την εντολή (μετά από τηλεφωνική συνεννόηση Μπεγλίτη - Παπανδρέου) στα Στρατιωτικά της τμήματα να αποχωρήσουν,
ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΔΕΚΤΑ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΕΣ από τον κόσμο, ενώ αυτοί την είχαν ήδη κοπανήσει! Κι αυτό δεν έπρεπε με τίποτα να φανεί!
Οι Ελληνόψυχοι ΠΟΝΑΜΕ για την ματαίωση της Στρατιωτικής παρέλασης και την ιστορική καταγραφή μιάς Εθνικής ντροπής υψίστης σημασίας! Αλλά γιαυτή την ντροπή είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, δηλαδή το πολιτικό σύστημα και όσοι το αποτελούν...


ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΉ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΙΜΩΣΗ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ...
ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ

ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΤΟ 40 ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΕΔΙΩΚΑΝ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

(Υ.Γ. Διευκρινίζουμε ότι αυτή η θέση μας εξάγεται και αφορά μόνο τις συνθήκες ματαίωσης της Στρατιωτικής παρέλασης της Θεσσαλονίκης)


"ΣΤΟΧΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: