Σελίδες

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Φουλάρει τις …. «μηχανές» της, η… ΝΤΟΡΑ


Ιδρυτική διακήρυξη με πολύ συγκεκριμένες θέσεις και χωρίς αόριστες αναφορές. Φαντασμαγορικά σκηνικά με χρήση νέων τεχνολογιών. Και συγκεντρωμένοι οπαδοί, τόσοι πολλοί, όσους δεν κατόρθωσαν να συγκεντρώσουν τα δύο μεγαλύτερα κόμματα στις προεκλογικές συγκεντρώσεις των αυτοδιοικητικών εκλογών. Αυτά θα είναι τα συστατικά που θα συνθέσουν την ανακοίνωση του νέου κόμματος της Ντόρας, η οποία έχει ήδη προγραμματιστεί για την Κυριακή 21 Νοεμβρίου στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Μπάντμιντον στου Γουδή. Ο στόχος της είναι να συγκεντρωθούν αυτή την ημέρα πάνω από 5.000 οπαδοί του νέου ΑΠΟκόμματος.
Από τα γνωστά πολιτικά πρόσωπα θα βρίσκονται δίπλα της μόνον οι ανεξάρτητοι πλέον βουλευτές κκ.
Κ. Κιλτίδης και Χρ. Μαρκογιαννάκης , Θ. Σκυλακάκης, ο πρώην υπουργός κ. Α. Ανδριανόπουλος και ο πρώην υφυπουργός Υγείας και Αμυνας του ΠαΣοΚ κ. Θ. Κοτσώνης , Όπως...... υποστηρίζουν βουλευτές που διατηρούν επαφές μαζί της, η Μπακογιάννη διαθέτει οκτώ- δέκα βουλευτές που θα ήταν πρόθυμοι να ανεξαρτητοποιηθούν αμέσως και να συγκροτήσουν μαζί με την ίδια και τους άλλους δύο ανεξάρτητους βουλευτές μια ξεχωριστή Κοινοβουλευτική Ομάδα στη Βουλή, με δικαιώματα ίσα με αυτά που έχουν τα κόμματα της ελάσσονος αντιπολίτευσης.
Θα της λείψει ένας βουλευτής;
Ακόμη και μετά την ανακοίνωση του κόμματός της, η Μπακογιάννη θα εξακολουθήσει να συμμετέχει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ανεξαρτήτων της Βουλής, μαζί με τους κκ. Μαρκογιαννάκη και Κιλτίδη, τους τέσσερις βουλευτές της Δημοκρατικής Αριστεράς και τους τρεις διαγραμμένους από το ΠαΣοΚ. Σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής, επειδή οι ανεξάρτητοι βουλευτές είναι 10, έχουν ίσα δικαιώματα με τα άλλα κόμματα, Τα δικαιώματα αυτά θα χαθούν αν οι βουλευτές μείνουν εννέα - και αυτό είναι πιθανό να συμβεί μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές, εφόσον εκλεγεί ο κ. Ι. Δημαράς περιφερειάρχης Αττικής και τη θέση του καταλάβει ο κ. Στ. Τζουμάκας .
Σε αυτή την περίπτωση η Ντόρα (όπως και οι υπόλοιποι ανεξάρτητοι βουλευτές) θα βρεθεί σε δύσκολη θέση. Αλλά και για αυτή την περίπτωση η λύση έχει ήδη βρεθεί. «Ένας από τους πιστούς βουλευτές της που παραμένουν στη ΝΔ θα επιδιώξει την καρατόμησή του ή θα μεταπηδήσει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ανεξαρτήτων ενας του ΛΑΟΣ» υποστηρίζουν οι καλώς γνωρίζοντες. 
 ixnos1

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

και ο δικός μας ο γκιλής να μην ξεχνιόμαστε που χθες ητανε στην νοδε την περασμένη εβδομάδα στο φορουμ και παει λέγοντας να δούμε πως ισοροπεί με δύο καρπουζια στις μασχάλες